Matematik

Ligning og grafer

10. januar 2018 af mikkel800 - Niveau: 10. klasse
Antal år: 0 11 12 13

Indbygger: 94490 97442

Hvad skal jeg gang for at får indbyggerne i 12/13 år

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2018 af Mathias7878

Skal der stå 10 i stedet for 0 ved antal år?

- - -

 

 


Svar #2
10. januar 2018 af mikkel800

0 år

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2018 af Mathias7878

Så der er 94490 indbyggere i år 0 og 97442 i år 11?

Er der tale om en lineær funktion? Hvis så skal du anvende formlerne

\small a = \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

og

\small b = y_1-ax_1

hvor

\small (x_1,y_1) = (0,94490)

og

\small (x_2,y_2) = (11,97442)

til at bestemme en forskrift for

\small y = ax+b

hvor du så skal indsætte x = 12 og x = 13 ind på x's plads for at bestemme hvor mange indbyggere, der er i år 12 og 13.'

- - -

 

 


Skriv et svar til: Ligning og grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.