Matematik

Vektoren i rummet

13. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen 

Jeg har lavet den opgave men ved ikke om det er rigtigt 

det er meget forvirrende en såden opgaver.

Vedhæftet fil: Vektoren i rummet.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2018 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2018 af ringstedLC

Opg. 3: Hvis dit C er (6.67,8,2.17) er det korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2018 af mathon

\small \textup{Retningsvektorerne:}

                                   \small \overrightarrow{r}_l=\begin{pmatrix} -6\\3 \\ -2 \end{pmatrix}            \small \overrightarrow{r}_m=\begin{pmatrix} 2\\-1 \\ \frac{2}{3} \end{pmatrix}

                                   \small \overrightarrow{r}_l=-3\cdot \overrightarrow{r}_m
\small \textup{et f\ae lles punkt for}
                                    \small s=1\textup{ og }t=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2018 af Soeffi


Skriv et svar til: Vektoren i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.