Matematik

Hvordan omskriver jeg?

14. januar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hvordan omskriver jeg følgende fra Radian til vinkel metodisk? Kan I præsentere metoden :) ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2018 af fosfor (Slettet)

vradianer * 180/pi = vgrader

Radianer svarer til omkreds af enhedscirclen. Dvs
360 grader = 2pi radianer

360 grader
---------------    =  180/pi grader pr. radian
2pi radianer


Svar #2
14. januar 2018 af Mathian

tak :)


Svar #3
14. januar 2018 af Mathian

så det ville svare til

11*180/3  = 660 


Svar #4
14. januar 2018 af Mathian

- 660 


Skriv et svar til: Hvordan omskriver jeg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.