Kemi

Aktuel stofmængdekoncentration

14. januar 2018 af Minniei (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hvad er [Ba^2+] og [Cl^-] i 0,15 molær BaCl?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2018 af mathon

                                             \small BaCl_2\, _{\textit{(s)}}\; \rightleftharpoons \; Ba^{2+}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; 2\, Cl^-\, _{\textit{(aq)}}
\small \textup{\AE kvivalente m\ae ngder:}                                   \small \textup{1 mol}               \small \textup{2 mol}

                                             \small \left [ Ba^{2+} \right ]=c(BaCl_2)=0{.}15\;M

                                             \small \left [ Cl^{-} \right ]=2\cdot c(BaCl_2)=2\cdot \left (0{.}15\;M \right )=0{.}30\;M


Skriv et svar til: Aktuel stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.