Matematik

delopgave b

17. januar 2018 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der kan fortælle mig metoden til delopgave b? jeg har facit listen men ved ikke hvad metoden er.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2018 af mathon

                    \small \log(V)=-1{.}64+\log\left ( M^{-0{.}27} \right )

                    \small V=10^{-1{.}64+\log\left ( M^{-0{.}27} \right )}

                    \small V=10^{-1{.}64}\cdot 10^{\log\left ( M^{-0{.}27}} \right )

                    \small V=10^{-1{.}64}\cdot M^{-0{.}27}


Skriv et svar til: delopgave b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.