Fysik

Elektrisk ladning

17. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle sammen

hvad skal man bruger for at beregne den opgave.

Vedhæftet fil: elektrisk-1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2018 af peter lind

1)og 2) Brug at strømstyrke = ladning/tiden

3) Brug at ladning er bevaret så for eks. I1=I2+I3


Svar #2
17. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet)

1)

\large 2.5*10^19 / 10s=2.5*10^18

2) I=0,25A/60s=00414A/s

3) I3=0.45+0.25=0.7

Er det rigtigt sådan


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Nej, du skal regne antallet af elektroner om til ladning i 1)

i 2) angiver du en strømsstyrke til A/s. Strømstyrke har enheden A.

3) Læs lige ligningen i #1 en gang til.


Skriv et svar til: Elektrisk ladning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.