Matematik

brøk til mm

17. januar 2018 af hanaan122 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej jeg har svært omregne brøker til mm 

example 23 3/4 mm hvad bliver det til cm

please hjælp mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2018 af StoreNord

Lav de 23 om til fjerdedele.             
                                                             \left ( \frac{23\cdot 4}{4}+\frac{3}{4} \right ):10


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2018 af Skaljeglavedinelektier

Der går 10mm til 1cm. 

3/4 = 0,75 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2018 af ringstedLC

\small \begin{align*} 23\frac{3}{4}\;mm&=23+\frac{3\cdot100}{4}\;mm=\;?\;mm\\ \frac{?\;mm}{10}&=\;?\;cm \end{align}


Skriv et svar til: brøk til mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.