Kemi

Fremstilling af NaOH

18. januar 2018 af shakeel2300 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er helt lost i denne her opgave - Jeg har fået flg. oplysninger om den:

Hvordan kan man fremstille en 8,00 M NaOH-opløsning i laboratoriet. Gør rede for beregningerne.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2018 af mathon

\small \textup{F\o rst skal du beslutte, hvilket volumen \textbf{V} af den 8.00 M NaOH-opl\o sning, du \o nsker.}

\small \textup{Det hertil forn\o dne antal gram }
\small \textup{er: }
                     \small m=V\cdot \left ( 8{.}00\; \tfrac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 39{.}997\; \tfrac{g}{mol} \right )


Skriv et svar til: Fremstilling af NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.