Matematik

8* (x + 15 ) = 56

22. januar 2018 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

8* ( x + 15 ) = 56


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2018 af Mathias7878

Du skal gange 8 ind i paretesen, hvilket du gør ved at gange 8 med x og 8 med 15. Derefter skal du isolere x.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2018 af mathon

           \small x+15=\tfrac{7\cdot 8}{8}=7

           \small x=7-15

           \small x=-8


Skriv et svar til: 8* (x + 15 ) = 56

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.