Fysik

Elektrisk

22. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har ikke forstået den opgaven, er der nogen kan hjælpe at forklare metoden til at løse den.

Vedhæftet fil: Elektrisk-2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2018 af hesch (Slettet)

Ud fra opgavens graf finder du fx:

(U ; I) = (1,0 ; 0,19)

R(U) = R(1,0) = U / I(U) = 1,0 / 0,19 = 5,26

Plot et punkt på en ny graf:  (U ; R(U) ) = ( 1,0 ; 5,26 )


Skriv et svar til: Elektrisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.