Matematik

Find løsningen til ligningssystemet:

23. januar 2018 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

y = 6x + 5

y = 4x + 23


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2018 af mathon

Løs:
                \small 6x+5=4x+23

\small \textup{Inds\ae t dern\ae st den beregnede \textbf{\color{Red} x}-v\ae rdi i en af ligningerne og beregn \textbf {\color{Red} y}.}


Skriv et svar til: Find løsningen til ligningssystemet:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.