Fysik

bestem bølgelængde og vinkel

25. januar 2018 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvilke formeler skal jeg bruge??


Svar #1
25. januar 2018 af Annaduvedhvem (Slettet)

jeg har fundet ud af det..


Svar #2
25. januar 2018 af Annaduvedhvem (Slettet)

JEG MANGLER HJÆLP TIL OPGAVE B


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2018 af mathon

b)
             \small \textup{Gitterligningen:}
                                         \small d\cdot \sin(\theta _n)=n\cdot \lambda

                                         \small d\cdot \sin(\theta _1)= \lambda?

                                         \small \sin(\theta _1)=\tfrac{ \lambda}{d}

                                         \small \theta _1=\sin^{-1}\left (\tfrac{ \lambda}{d} \right )

                                         \small \theta _1=\sin^{-1}\left (\tfrac{ 600\;nm}{2000\; nm} \right )

                                         \small \theta _1=\sin^{-1}\left (0{.}3 \right )

                                         


Skriv et svar til: bestem bølgelængde og vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.