Matematik

Hjælp til vektorer

27. januar 2018 af Genjutsu - Niveau: C-niveau

Hvad betyder tegnene og kan nogen hjælpe med at bevise de forskellige ting?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2018 af mathon

a)    

           \small t\overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} ta_1\\ta_2 \end{pmatrix}         \small t\widehat{\overrightarrow{a}}=\begin{pmatrix} -ta_2\\ta_1 \end{pmatrix}

           \small \widehat{t\overrightarrow{a}}=\begin{pmatrix} -ta_2\\ta_1 \end{pmatrix}

          


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2018 af mathon

      \small \widehat{x} \small \textup{betyder tv\ae rvektor \textbf{x}.}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2018 af mathon

                       \small \overrightarrow{x}=\begin{pmatrix} x_1\\x_2 \end{pmatrix}          

                       \small \widehat{\overrightarrow{x}}=\begin{pmatrix}-x_2\\x_1 \end{pmatrix}            \small \textup{ned op minus top}    


Skriv et svar til: Hjælp til vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.