Matematik

Hvor stor er vinklen v, hvis sin(v)=0,09 ?

28. januar 2018 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har prøvet at regne det ud på lommeregner, men jeg får et helt andet tal end det ,jeg burde ved ikke om jeg gøre det forkert


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2018 af mathon

       \small \sin(v)=\sin(180^\circ-v)=0{.}09

       \small v=\sin^{-1}(0{.}09)=5{.}16^\circ

      \small 180^\circ-v=180^\circ-5{.}16^\circ=174{.}84^\circ

\small \textup{L\o sning:}
                     \small \left\{\begin{matrix} 5{.}16^\circ\\ 174{.}84^\circ \end{matrix}\right.

       


Svar #2
28. januar 2018 af Maja7630 (Slettet)

Svar mulighederene er endten 11,4 ,1,5 , 3,7 , 7,7 , 10,2 5,2 , 12 ,6


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2018 af MatHFlærer

.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2018 af ringstedLC

Mærkeligt, kan du vedhæfte et billede af opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2018 af StoreNord

 0,09  radianer er det samme som 5,16 grader.
arcsin(0,09) = 5,16 = 5,2 grader.             pudsigt


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. marts 2021 af jose089

det er 56,44269 grader for at være helt præcis


Skriv et svar til: Hvor stor er vinklen v, hvis sin(v)=0,09 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.