Fysik

smeltevarme

29. januar 2018 af Brugfordinhjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du har i en kasserolle opvarmet 150 g vand til kogepunktet. Varmetilførslen fra kogepladen er på 800 W.

Hvor lang tid går der, før al vandet er fordampet?

Hvilken formel skal der bruges her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2018 af mathon

               \small \small t=\frac{E}{P}=\frac{\left ( 0{.}150\; kg \right )\cdot \left ( 2260\; \tfrac{kJ}{kg} \right )}{0{.}800\;\tfrac{ kJ}{s}}


Svar #2
29. januar 2018 af Brugfordinhjælp (Slettet)

Hvor får du 2260 kj/kg fra? 


Svar #3
29. januar 2018 af Brugfordinhjælp (Slettet)

Jeg får svaret til 423,75 hvor lang tid vil det så sige at den har fordampet alt vandet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2018 af mathon

…opslag.


Svar #5
29. januar 2018 af Brugfordinhjælp (Slettet)

Vil du ikke hjælpe med at forklare hvad du har gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. januar 2018 af mathon

            \small 423{.}75\; s=\textup{7 min 4 sek}


Skriv et svar til: smeltevarme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.