Matematik

isoler d

01. februar 2018 af sea789 - Niveau: C-niveau

Hej allesammen.

Hvordan skal jeg isolere d i følgende ligning (i dette tilfælde, gitterligningen)

n · λ = sin(φn) · d


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af Mathias7878

Divider med sin(φn) på begge sider af lighedstegnet.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2018 af ringstedLC

\begin{align*} a\cdot b&=c\cdot d\\ \frac{a\cdot b}{c}&=d\\ \end{align}


Skriv et svar til: isoler d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.