Matematik

differential regning

07. februar 2018 af Julie7899 (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆLP MED DENNE!! f(x) = -2x^-12-45x+15

f’(x) =


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2018 af OliverHviid

Står der: -2x-12-45x+15?


Svar #2
07. februar 2018 af Julie7899 (Slettet)

Yes


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2018 af OliverHviid

f'(x)=24/x13-45


Skriv et svar til: differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.