Fysik

Hjælp ! Fysik

11. februar 2018 af Kallisto99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har brug for lidt hjælp! Forneden ses tre øjebliksbilleder af en vandoverflade, hvor der løber en bølge. Hvordan udregner jeg disse opgaver? Se vedhæftet fil :) Tak på forhånd !

Vedhæftet fil: IMG_9005.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2018 af peter lind

c.1 Mål afstanden fra bølgetop

c.2  Se hvor lang tid T bølgetoppen skrider frem

c.3  Frekvens = 1/T


Svar #3
11. februar 2018 af Kallisto99 (Slettet)

Tak :)


Svar #4
11. februar 2018 af Kallisto99 (Slettet)

#2

c.1 Mål afstanden fra bølgetop

c.2  Se hvor lang tid T bølgetoppen skrider frem

c.3  Frekvens = 1/T

Mht. c.2, hvad mener du helt præcist der? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. februar 2018 af Soeffi

#4
c.1 Mål afstanden fra een bølgetop til den næste på en hvilken som helst kurve.
c.2  Se på kurve 1 og 3. Der er 0,08 sekunder mellem dem og bølgen har flyttet sig en halv bølgelængde. Beregn T (tiden mellem to bølgetoppe=perioden) ud fra dette.
c.3  Frekvens = 1/T

Skriv et svar til: Hjælp ! Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.