Matematik

Vektor

18. februar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hej 

Blev lidt forvirret over det sidste stykke, hvad betyder det når tværvektortegnet er ovenpå både vektorerne og tværvektorerne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2018 af mathon

           Tværvektor: \small \textit{Ned op minus top.}

                                \small \widehat{\overrightarrow{a}}=\begin{pmatrix} -6\\4 \end{pmatrix}         \small \widehat{\overrightarrow{b}}=\begin{pmatrix} -2\\-2 \end{pmatrix}          \small \widehat{\overrightarrow{c}}=\begin{pmatrix} -1\\-5 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2018 af ringstedLC

8) regn nedefra og opad, det vil sige, at resultanten af subtraktionen hattes.


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.