Matematik

Vektorer

18. februar 2018 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er fejlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2018 af ringstedLC

solve( dotP( (a+sb)•v) = 0,s) ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2018 af Mathias7878

Man skal vist ikke bruge et gangetegn, når man bruger kommandoen dotP. 

Prøv

solve( dotP( (a+sb),v) = 0,s) 

- - -

 

 


Svar #3
18. februar 2018 af ElNino198 (Slettet)

Den siger desvære stadig fejl argument


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2018 af ringstedLC

Kom lige med et billede igen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2018 af mathon

             \small \small Define\; \; a=[2,3 ]:Define\; \; b=[-1,2]\; \; Define \; \; v=[1,-1]  


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2018 af AMelev

#2
solve( dotP( (a+sb),v) = 0,s) 

Der mangler et gangetegn (s•b). TI opfatter sb som en (pt. ukendt) variabel.


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. februar 2018 af mathon

      solve(dotP(a+s*b,v)=0,s)


Svar #8
18. februar 2018 af ElNino198 (Slettet)

Der er stadig et problem


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. februar 2018 af Mathias7878

du skriver jo også a,a - det skal du jo ikke.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. februar 2018 af mathon

Du har et a og et komma for meget,


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. februar 2018 af ringstedLC

Læs nu hvad der tre gange er blevet skrevet til dig: "a+s" og ikke "a,a+s"!!!


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.