Matematik

Brøker

23. februar 2018 af shray (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Forholdet mellem den lille og den store flagstang er 2:5.

Hvord høj er den store flagstang, hvis den lille er 2 meter?


Brugbart svar (3)

Svar #1
23. februar 2018 af jegbrugerstudieportalen1 (Slettet)

5 meter


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2018 af StoreNord

\frac{lil}{stor}=\frac{2}{stor}=\frac{2}{5}


Svar #3
23. februar 2018 af shray (Slettet)

Hvor høj er den store, hvis den lille er 4 meter?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2018 af AMelev

\frac{Lille}{Stor}=\frac{2}{5}\Leftrightarrow 5\cdot Lille = 2\cdot Stor\Leftrightarrow Lille =\frac{2}{5}\cdot Stor
 eller skrevet modsat
 \frac{Stor}{Lille}=\frac{5}{2}\Leftrightarrow 2\cdot Stor= 5\cdot Lille\Leftrightarrow Stor =\frac{5}{2}\cdot Lille


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2018 af StoreNord

\frac{lil}{stor}=\frac{4}{stor}=\frac{2}{5}              gang over kryds


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.