Matematik

kantlængde

26. februar 2018 af AmiraKh - Niveau: B-niveau

Hej, jeg ville spørge om der var en som lige ville se om svaret til opgave a) er rigtigt 

opgave a) ses som bilag 

jeg har fået svaret til 0,173969696 mm 

Vedhæftet fil: 1812996.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2018 af StoreNord

Nej, den skal være 0.55


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2018 af StoreNord

Inddel ottekanten i 16 retvinklede trekanter med en vinkel på 22.5 grader og en vinkel på 90 grader. Og en side på?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2018 af StoreNord

Korrektion til #1:   Kantlængden er 0.497        ifølge #3


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2018 af StoreNord

Skærmbillede fra 2018-02-26 22-08-39.png


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2018 af ringstedLC

#4 er korrekt for den øverste endeflade.

#0 er korrekt for s, dog ikke mm, men m.


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. februar 2018 af StoreNord

Ahaah. Det er da også rigtigt.               :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. februar 2018 af mathon

   \small \textup{Kantl\ae ngde, \textbf{s}}

                              \small s=\left ( 0{.}42\;m \right )\cdot \frac{\sin\left ( \tfrac{45}{2}^\circ \right )}{\sin\left (\tfrac{135}{2} ^\circ \right )}=0{.}17397\; m

...
    \small \textup{detaljer se}
    https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1812996#1813910


Skriv et svar til: kantlængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.