Matematik

Funktions forskrift

01. marts 2018 af Coolboy00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!:)

Er der nogen, som akut kan hjælpe med opgave (e)?

Vedhæftet fil: Mat projekt.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Husk at lægge opgaven op...


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2018 af peter lind


Svar #3
01. marts 2018 af Coolboy00 (Slettet)

#1

Husk at lægge opgaven op...

Jeg har lagt den op man?:/ Som en PNG fil


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2018 af peter lind

Du må fortælle noget mere om æsken og hvad variablene er


Svar #5
01. marts 2018 af Coolboy00 (Slettet)

#4

Du må fortælle noget mere om æsken og hvad variablene er

Skal jeg skrive pb man?:)


Svar #6
01. marts 2018 af Coolboy00 (Slettet)

#4

Du må fortælle noget mere om æsken og hvad variablene er

Jeg har dog fundet rumfanget som er 193mm

Vedhæftet fil:Mat projekt 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2018 af fosfor (Slettet)

#6
#4

Du må fortælle noget mere om æsken og hvad variablene er

Jeg har dog fundet rumfanget som er 193mm

Rumfanget skal have en enhed i tredje, og der står æsken skal være 85 cm3 i rumfang


Svar #8
01. marts 2018 af Coolboy00 (Slettet)

#7
#6
#4

Du må fortælle noget mere om æsken og hvad variablene er

Jeg har dog fundet rumfanget som er 193mm

Rumfanget skal have en enhed i tredje, og der står æsken skal være 85 cm3 i rumfang

Yes man, jeg skal udefra forskriften i e have en volumen på 85cm^3:/ hvilket jeg ikke forstår hvordan


Brugbart svar (1)

Svar #9
01. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Opgaven er meget mærkeligt formuleret, men udtrykket i opgaven
2 x^2+\frac{510}{x^2}+4 x+\frac{595}{x}+4

er det ydre overfladeareal af låget + det ydre overfladeareal af æsken inklusiv den del som låget dækker.


Brugbart svar (1)

Svar #10
01. marts 2018 af fosfor (Slettet)

#8 Nej du skal have et volume på 85 ud fra æskens rumfang:     side*side*højde = x2h = 85

Dvs. h = 85/x2

Skriv først overfladearealet som funktion af både h og x, og erstat tilsidst h med 85/x2


Svar #11
01. marts 2018 af Coolboy00 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen man!

Jeg kigger på lige på det!  og ganger siderne og højden 

#10

#8 Nej du skal have et volume på 85 ud fra æskens rumfang:     side*side*højde = x2h = 85

Dvs. h = 85/x2

Skriv først overfladearealet som funktion af både h og x, og erstat tilsidst h med 85/x2


Skriv et svar til: Funktions forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.