Kemi

SRO - Kemi og mat - Bjerrumdiagram

02. marts 2018 af zserdx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude

I forbindelse med en opgave får jeg oplyst en pKs for Mertiatide på 3.64.

Kan man alene ud fra det opstille et bjerrumdiagram?

På forhånd tak :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2018 af mathon

"Kan man alene ud fra det opstille et bjerrumdiagram? "     Ja

\small \textup{der g\ae lder jo:}
                            \small pH=pK_s+\log\left ( \frac{1-x}{x} \right )             \small 0<x<1           \small \textup{hvor \textbf{x} er syrebr\o ken}
\small \small \textup{eller:}
                            \small x=\frac{1}{1+10^{pH-pK_s}}


Skriv et svar til: SRO - Kemi og mat - Bjerrumdiagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.