Matematik

Bestem koordinaterne til a og b (vektorer)

03. marts 2018 af DanielBali - Niveau: A-niveau

Hejsa! 

Nogle der kan forklare hvad man skal? ER HELT LOST?! 

Meget gerne i steps - det er til en aflevering!! :) 

Tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2018 af mathon


Svar #2
03. marts 2018 af DanielBali

? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2018 af fosfor (Slettet)

To ligninger med to ubekendte:
ax + bx = 4
ax - bx = 0


Svar #4
03. marts 2018 af DanielBali

Kan du uddybe, tak? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2018 af mathon

                  \small \left (\overrightarrow{a}+\overrightarrow{b} \right )+\left (\overrightarrow{a}-\overrightarrow{b} \right )=2\overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} 4\\5 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 0\\-1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 4\\4 \end{pmatrix}

                  \small \overrightarrow{a}=\frac{1}{2}\cdot \begin{pmatrix} 4\\4 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\2 \end{pmatrix}


Svar #6
03. marts 2018 af DanielBali

Hvad med b? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. marts 2018 af mathon

                   \small \begin{pmatrix} 2\\2 \end{pmatrix}+\overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} 4\\5 \end{pmatrix}

                    \small \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} 4\\5 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 2\\2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\3 \end{pmatrix}


Svar #8
03. marts 2018 af DanielBali

Hvor kommer den 1/2 som gange med 4 over 4?


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. marts 2018 af fosfor (Slettet)

2a = (4,4)      a = ½(4,4)


Skriv et svar til: Bestem koordinaterne til a og b (vektorer)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.