Matematik
DIFFERENTIALREGNING
08. marts 2018 af
Lindatran (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
HJÆLP MED AT DIFFERENTIER
f(x) = 2X + 7
f(x) = 150
f(x) = 4X5 – 5X3 + 15X – 200
Svar #1
08. marts 2018 af 123434 (Slettet)
f(x)=ax differentieres til f'(x)=a
f(x)=k differentieres til f'(x)=0
f(x)=ax^n differentieres til f'(x)=n*ax^(n-1)
f(x)=2x+7 differentieres til f'(x)=2
f(x)=k differentieres til f'(x)=0
f(x)=ax^n differentieres til f'(x)=n*ax^(n-1)
f(x)=2x+7 differentieres til f'(x)=2
Svar #2
09. marts 2018 af PeterValberg
Se eventuelt video nr. 3 og 4 på denne videoliste < LINK >
eller videolektionen nederst på denne side fra webmatematik.dk < LINK >
Skriv et svar til: DIFFERENTIALREGNING
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
