Matematik

HJÆLP MED DIFFERENTIALREGNING OG INTEGRAL

08. marts 2018 af Lindatran (Slettet) - Niveau: B-niveau

Find de ubestemte integraler til følgende funktioner:

f(x) = 4X - 16

f(x) = -2X2 - 3X + 4

f(x) = 3e3x

f(x) = Xe

f(x) = 6X-3 – 2X-1 + 4

f(x) = 2/x


Skriv et svar til: HJÆLP MED DIFFERENTIALREGNING OG INTEGRAL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.