Matematik

Stamfunktion, Bestem F(x)

13. marts 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har brug for lidt hjælp

Er igang med opgave 12, som handler om stamfunktioner

Er ret sikker på at jeg skal bruge integral regning, men grafen går jo gennem et bestemt punkt

Har stirret mig helt blind på denne opgave

Har brug for lidt guldkorn

jeg har vedhæftet opgaven ,

Vedhæftet fil: træningssæt matrs .docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2018 af Mathias7878

Ja du skal integere f(x) og finde den stamfunktion F(x), der går igennem punktet (1,17), dvs. du skal løse F(1) = 17 mht. k

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2018 af Anders521

men grafen går jo gennem et bestemt punkt

Ja, og det er kun denne graf (eller integralkurve) for F der går gennem dette punkt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Der er en formel stamfunktionen for \small f som går gennem punktet \small (x_0,y_0).
Indsæt din funktion samt x0 = 1 og y0 = 17.


Svar #4
13. marts 2018 af Aprovst71 (Slettet)

Tak for svaret


Skriv et svar til: Stamfunktion, Bestem F(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.