Matematik

Isolering

17. marts 2018 af 1234sm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan forklare jeg, hvordan jeg har isoleret h


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2018 af 123434 (Slettet)

Du har udtrykket (P*h)/4=4M

Første trin:

Du ganger med 4 på begge sider af lighedstegnet

(P*h)/4*4=4*4M

(P*h)=16M

Andet trin:

Du dividerer med p på begge sider af lighedstegnet

(P*h)/P=16M/P

h=16M/P


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts 2018 af AMelev

Du skal da bare skrive, hvad du har gjort i de enkelte trin.

1. Jeg ganger med 4 på begge sider (for at slippe af med brøken på venstre side) osv.

2. Jeg reducerer højresiden

3. Jeg vil have h til at stå alene på venstre side, dvs. at jeg skal af med ·p, så jeg dividerer med p på begge sider

Den lange forklaring er for din efen skyld - til læseren er det nok med det, der er med fed skrift.


Svar #4
17. marts 2018 af 1234sm (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.