Matematik

Hjælp til sidste opgave

20. marts 2018 af sandrai - Niveau: A-niveau

hej 

jeg mangler hjælp til opgave c i denne opgave, nogen der kan hjælpe? 

Vedhæftet fil: 11.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2018 af mathon

c)
             \small \frac{1}{N}\, \mathrm{d} N=f(t)\, \mathrm{d} t

             \small \int\frac{1}{N}\, \mathrm{d} N=\int b\cdot a^t\, \mathrm{d} t

             \small \ln(N)=\frac{1}{\ln(a)}\cdot\left ( b\cdot a^t \right )+C

             \small \ln(N)=\frac{1}{\ln(a)}\cdot f(t)+C

             \small N(t)=N_0\cdot e^{\tfrac{1}{\ln(a)}\cdot f(t)}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2018 af AMelev

Hvilket CAS-værktøj bruger du? Det kan du benytte til at løse differentialligningen.


Svar #4
20. marts 2018 af sandrai

Wordmat

Svar #5
20. marts 2018 af sandrai

Er kommet her til

Svar #6
20. marts 2018 af sandrai

.

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2018 af AMelev

#5 Hvortil er du kommet? Der er ikke noget vedhæftet.


Skriv et svar til: Hjælp til sidste opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.