Matematik

Vektorprodukt

26. marts 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Jeg er ikke sikker på jeg forstår opgave 2? Nogen der kan give et skub :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Differentier arealet mht. z og sæt lig 0.

Arealet bestemmes på samme måde som i 1) bare hvor 4 erstattes af z


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2018 af AMelev

De udspændende vektorer er fx AB og AC. 
Arealet af trekanten er ½|AB x AC|, så arealet bliver en funktion med z som uafhængig variabel.
Bestem min. på sædvanlig vis ved at bestemme nulkpunkter for A'(z) osv.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2018 af mathon

2.
            \small Areal=\left | \overrightarrow{AC}\times \overrightarrow{AB} \right |=\begin{Vmatrix} -15 &-15 \\ 0 & 10\\ z-2&1 \end{Vmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2018 af guuoo2 (Slettet)

\small 2\cdot Areal=\left | \overrightarrow{AC}\times \overrightarrow{AB} \right |=\begin{Vmatrix} -15 &-15 \\ 0 & 10\\ z-2&1 \end{Vmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. marts 2018 af mathon

sorry

           \small \small \small Areal_{trekant}=\frac{1}{2}\cdot \left | \overrightarrow{AC}\times \overrightarrow{AB} \right |=\frac{1}{2}\cdot \begin{Vmatrix} -15 &-15 \\ 0 & 10\\ z-2&1 \end{Vmatrix}


Svar #7
29. marts 2018 af Mathian

Tak for hjælpen. :) 


Skriv et svar til: Vektorprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.