Matematik

Cirkel ligning

05. april 2018 af Hanne55 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg cirklens ligning gennem 4 punkter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2018 af mathon

Du behøver kun 3 punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2018 af mathon

Løs

                          \small \begin{Bmatrix} (x_1-a)^2+(y_1-b)^2=r^2\\ (x_2-a)^2+(y_2-b)^2=r^2 \\(x_3-a)^2+(y_3-b)^2=r^2 \end{Bmatrix}     \small \textup{mht. a,b og r}


Skriv et svar til: Cirkel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.