Fysik

mekanik 3

08. april 2018 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har brug for hjælp til opgave c og d.. evt nogen formler der kan lede mig på rette spor


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2018 af peter lind

c) Beregn hvor lang tid det tager bilen at falde 6m, Brug den tid til at beregne hvor langt den hat bevget sig i vandret retningg  den tde

d) vox= v0*cos(30º)   v0y=v0*sin(30º)


Svar #3
09. april 2018 af Annaduvedhvem (Slettet)

hvordan løser jeg c? jeg kan ikke lige finde en formel til at beregne hvor langt væk fra havnekanten, bilen vil ramme vandoverfladen


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2018 af peter lind

s=v0x*t


Svar #5
10. april 2018 af Annaduvedhvem (Slettet)

altså s = 36 km/t · 1,11 s ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2018 af peter lind

ja, hvis de 1,11 s er den  tid den falder ned til havoverfladen


Svar #7
18. april 2018 af Annaduvedhvem (Slettet)

Får jeg meter som enhed på resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. april 2018 af peter lind

så skal du først regne km om til meter (og du bør også regne om til sekunder)


Skriv et svar til: mekanik 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.