Matematik

Vektorer

10. april 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Hvordann laver jeg denne opgave?

Vedhæftet fil: IMG_0445.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2018 af StoreNord

\overrightarrow{AB}+\overrightarrow{AC}=\binom{5}{0}+\binom{5}{4}=\binom{10}{4}Vektorer.png

Vedhæftet fil:Vektorer.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2018 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:1823451.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2018 af ringstedLC

Vektor AB er en vektor fra A til B, vektor AC er en vektor fra A til C osv. Aflæs koordinaterne og tegn de tre sumvektorer.


Svar #4
10. april 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Er det AB+AC


Svar #5
10. april 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Hvordan laver man 2AD+DC


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2018 af StoreNord

Prøv at se på #1 igen. Een af parenteserne kan ganges med 2.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2018 af StoreNord

2\overrightarrow{AD}+\overrightarrow{DC}=2\binom{0}{4}+\binom{5}{0}=\binom{5}{8}
Vektorer2.png

Vedhæftet fil:Vektorer2.png

Svar #8
12. april 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Er det rigtig tegnet for vektorer 2?

skal der ikke være en slut vektorer


Svar #9
12. april 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Er der nogle der vil hjælpe mig med den sidste vektorer?


Svar #10
12. april 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. april 2018 af ringstedLC

#8: Nej.

Jeg definerer A som (0,0)

1) Start i A; - fordi der står 2 gg vektor AD.

2) Bevæg dig så 2 gg vektor AD's længde i samme retning som vektor AD og sæt en prik.

3) Så står der " + vektor DC". Flyt vektor DC's fodpunkt til prikken og sæt en prik ved dens spids.

4) Det punkt skulle du gerne kunne aflæse til (5,8)

5) Tegn en vektor fra A til (5,8). Døb den "2AD + DC".

Kan du se, at den vektor har koordinaterne (5,8)?


Svar #12
12. april 2018 af Sarah3310 (Slettet)

er det så forkert tegnet af mig?


Brugbart svar (0)

Svar #13
12. april 2018 af StoreNord

Ja. Se #7.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.