Matematik

differentialregning

17. april 2018 af Sarahj9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp søges!

a) Differnsier følgende:
f(x) = 5x3 + 6x2 – 4x – 15 + 2e2x + ln(2x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2018 af Mathias7878

Hvad har du selv prøvet?

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. april 2018 af janhaa

#0

hjælp søges!

a) Differnsier følgende:
f(x) = 5x3 + 6x2 – 4x – 15 + 2e2x + ln(2x) 
 

f(x)=5x^3+6x^2-4x-15+2e2x+\ln(2x)\\ \\ f ' (x)=15x^2+12x-4+2e2+\frac{1}{x}


Svar #3
17. april 2018 af Sarahj9 (Slettet)

er det svaret? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. april 2018 af Mathias7878

#3 måske :=)

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. april 2018 af janhaa

#4

#3 måske :=)

:=)


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2018 af mathon

           \small \small f(x)=5x^3+6x^2-4x-15+2e^{2x}+\ln(2x)\; \; \; \; \; x>0

           \small f{\, }'(x)=15x^2+12x-4+2e^{2x}\cdot 2+\tfrac{1}{2x}\cdot 2

           \small \small f{\, }'(x)=15x^2+12x-4+4e^{2x}+\tfrac{1}{x}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.