Matematik

hjælp!

18. april 2018 af hjælp2473 (Slettet) - Niveau: A-niveau

se billag har virkelig brug for hjælp!!

Vedhæftet fil: opgave9 hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2018 af PeterValberg

Se video nr. 23 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2018 af mathon


Svar #3
18. april 2018 af hjælp2473 (Slettet)

Tak Peter, men tror det skal gøre ud fra de oplysninger jeg har fået, hvilket jeg ikke kan finde ud af


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2018 af mathon

Vinklen mellem l og m er identisk med vinklen mellem l og m's normalvektorer.

                                 \small \overrightarrow{n}_l=\begin{pmatrix} -1\\2 \end{pmatrix}          \small \overrightarrow{n}_m=\begin{pmatrix} 5\\-1 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. april 2018 af mathon

              \small \small v_{spids}=\cos^{-1}\left ( \frac{\left | \begin{pmatrix} -1\\2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 5\\-1 \end{pmatrix} \right |}{\sqrt{(-1)^2+2^2}\cdot \sqrt{5^2+(-1)^2}} \right )


Svar #6
18. april 2018 af hjælp2473 (Slettet)

hvor får du normalvektorerne fra?


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

En linje med ligningen
ax + by + c = 0

har (a,b) som normalvektor


Svar #8
18. april 2018 af hjælp2473 (Slettet)

hvad med den for l


Svar #9
18. april 2018 af hjælp2473 (Slettet)

#5

              \small \small v_{spids}=\cos^{-1}\left ( \frac{\left | \begin{pmatrix} -1\\2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 5\\-1 \end{pmatrix} \right |}{\sqrt{(-1)^2+2^2}\cdot \sqrt{5^2+(-1)^2}} \right )

hvilken formel er det?


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. april 2018 af ringstedLC

Prøv at kigge dine noter og gamle opgaver igennem. En opgave som denne er paratviden ved skriftlig eksamen og du virker noget blank i "Vektorer i rummet".


Brugbart svar (0)

Svar #11
19. april 2018 af mathon

        \small \overrightarrow{n}_l=\widehat{\overrightarrow{r}_l}=\widehat{\begin{pmatrix} 2\\1 \end{pmatrix}}=\begin{pmatrix} -1\\2 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.