Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Nogen som muligvis kan løse denne opgave?

19. april 2018 af tak246 (Slettet) - Niveau: A-niveau

A.    Angiv hvordan de forskellige elementer under virksomhedens leveringsservice og virksomhedens logistikomkostninger påvirkes af de nævnte hændelser. Der kan ved løsningen anvendes følgende symboler:

    (Pil, op)   = stiger

    (Pil, ned)   = falder

    (Pil, vandrat)    = uændret

Tak på forhånd.


Svar #1
19. april 2018 af tak246 (Slettet)

.


Skriv et svar til: Nogen som muligvis kan løse denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.