Matematik

Sandsynligheder

21. april 2018 af anton12031 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En dame skal ud og rejse, og er ved at pakke sin kuffert. Hun kan vælge mellem 12 par sko, 9 kjoler og 14 trøjer.

På hvor mange måder kan hun vælge 3 par sko?

Håber at i vil hjælpe mig! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2018 af janhaa

\binom{12}{3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2018 af PeterValberg

{\displaystyle {n \choose k}={\frac {n!}{k!(n-k)!}}={\frac {n\cdot (n-1)\cdots (n-k+1)}{k\cdot (k-1)\cdots 1}}\quad {\mbox{hvis}}\ n\geq k\geq 0,}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sandsynligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.