Matematik

Bestemme forskift for lineær funktion

22. april 2018 af SofieAmalieJensen - Niveau: A-niveau

Hej:-)

Mit spørgsmål lyder:

Hvordan bestemmes forskiften for en lineær graf, når man ikke har to punkter til at gøre brug af toppunktsformlen? Opgivet informationer:

Grafen for en lineær funktion f er en ret linje, der danner en vinkel med x-aksens positive retning på 60 grader og opfylder at f(0)=4.

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2018 af ringstedLC

Øhh, - toppunktformlen for en ret linje?

a = tan(60º)


Svar #2
22. april 2018 af SofieAmalieJensen

#1

Øhh, - toppunktformlen for en ret linje?

a = tan(60º)

Nåårh ja okay, tusind tak:))


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

toppunktsformlen til at bestemme en retlinje?!


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. april 2018 af mathon

                 \small f(x)=\sqrt{3}x+4


Svar #5
22. april 2018 af SofieAmalieJensen

Ahahaha ups mente to-punkts formel


Skriv et svar til: Bestemme forskift for lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.