Matematik

Differentialregning

26. april 2018 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe denne opgave an. Jeg har jo ikke en funktion at kunne differensiere? Bilaget har jeg ikke, da det ikke blev givet til os. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

N'(4) er tangentenshældning ved x=4

Indtegn tangenten, og håb at den går gennem to gitterpunkter, så du nemt kan aflæse to af dens punkter.

Tangenten er en lineær funktion, og dens hældning bestemmes ud fra to punkter med formlen

a = (y2 - y1) / (x2 - x1)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2018 af StoreNord

I punktet T(4,f(4) skal du tegne en tangent og vurdere dens
                               a=\frac{\Delta y}{\Delta x}                       som også er   N'(4)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.