Matematik

Bestemmelse af 2 ligninger

26. april 2018 af Toxicd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og er pt i gang med en eksamensopgave, men jeg er nået til et sted hvor jeg bliver nødt til at opsætte 2 ligninger. Den første har jeg som er f(x)=b*x^a, men derfra kan jeg ikke finde den anden ligning da det ikke giver det samme resultat hvis udtrykket differentieres eller integreres. Please hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2018 af peter lind

Du må sandelig komme med meget mere, hvis vi skal have nogen muligheder for at hjælpe dig


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2018 af SuneChr

\left ( bx^{a} \right )^{'}=abx^{a-1}

\int bx^{a}\textup{d}x=\frac{b}{a+1}x^{a+1}+c

\left ( e^{x} \right )^{'}=e^{x}


Skriv et svar til: Bestemmelse af 2 ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.