Matematik

Isolering af d: 1,8*1,9*2,2+1/2*1,9*2,2*d=10

28. april 2018 af viggasls (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløj

Jeg sidder her med et enormt pineligt problem... Jeg kan simpelthen ikke isolere d, jeg har virkelig set mig helt blind på det, og jeg kan slet ikke se hvad jeg gør galt. Umidlbart vil jeg bare dividere 1,8*1,9*2,2+1/2*1,9*2,2 med 10, men det kan jeg se ikke giver det rigtige. Nogle der kan give en hjælpene hånd til en der har mistet evnen til at isolere.... 

1,8*1,9*2,2+1/2*1,9*2,2*d=10


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2018 af mathon

           \small 1.8\cdot1.9 \cdot2.2 +1.5\cdot1.9 \cdot 2.2\cdot d=10

           \small \small 1.8 +1.5\cdot d=\frac{10}{1.9 \cdot2.2}

           \small 1.5\cdot d=\frac{10}{1.9 \cdot2.2}-1.8

           \small d=\frac{\frac{10}{1.9 \cdot2.2}-1.8}{1.5}


Svar #2
28. april 2018 af viggasls (Slettet)

Tusind tak. Dog er det ikke 1,5, men 0,5, men det kan jeg godt selv rette hehe


Skriv et svar til: Isolering af d: 1,8*1,9*2,2+1/2*1,9*2,2*d=10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.