Matematik

omskrive

29. april 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan kan man omskrive p-p^2 til p*(1-p)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2018 af peter lind

sæt p ud foran en parentes. Du kan også omvendt gange parentesen ud i det andet udtryk


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2018 af mathon

          \small p-p^2=\textbf{{\color{Red} p}}\cdot 1-\textbf{{\color{Red} p}}\cdot p=\textbf{{\color{Red} p}}(1-p)


Svar #3
30. april 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvor får du p*1 fra? Altså hvor kommer 1 tal fra?

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2018 af mathon

...ikke andet end
   at
                   p = p*1


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Du kan sætte p uden for parentes ved at gange og dividere med p
p-p^2=p\left(\frac{p-p^2}{p}\right)=p\left(\frac{p}{p}-\frac{p^2}{p}\right)=p(1-p)


Skriv et svar til: omskrive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.