Matematik

vilkårlige trekanter

09. maj 2018 af GymLiv (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

jeg faldt over denne opgave, jeg ikke lige kan regne ud hvordan skal løses, er det noget med at dele den op i to trekanter??? et billede er lagt ind med opgaven i

på forhånd tak

Vedhæftet fil: pålpåalå.png

Svar #1
09. maj 2018 af GymLiv (Slettet)

forkert billede

her er det rigtige

Vedhæftet fil:iljok.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #2
09. maj 2018 af AMelev

Ja, del op som vist på billedet og brug sin-formlen til beregning af arealet.

Vedhæftet fil:Udklip_2.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #3
09. maj 2018 af PeterValberg

A_{\text{total}}=\tfrac12\cdot 275\cdot 162\cdot\sin(76,8^{\circ})+\tfrac12\cdot 200\cdot 150\cdot\sin(108,5^{\circ})

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: vilkårlige trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.