Matematik

Differentialregning

12. maj 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lidt svært ved at løse denne i hånden, da den virker lidt tricky at differentiere.

Er der eventuelt en, der kunne give en hjælpende hånd?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2018 af AMelev


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. maj 2018 af AMelev

f(x) er sammensat af g(t) = 8sin(t) - 2 og t = h(x) = ½x +12.

f '(x) = g'(t)·h'(x) = 8cos(t)·h'(x) = .....


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.