Matematik

Omskriv funktion til eksponentiel formel

14. maj 2018 af rebs95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Håber nogen vil hjælpe:

Omskriv følgende funktioner til den eksponentielle formel: f(x)=b*a^x

g(x)=1,5*e^2x

h(x)=6*e^-2x

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2018 af PeterValberg

Benyt at:

e^{kx}=\left(e^k \right )^x

hvor ek = a (fremskrivningsfaktoren)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Omskriv funktion til eksponentiel formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.