Matematik

anden del af opgave c - bestem b og c

21. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

kan nogen forklare mig hvordan jeg bestemmer c og b? tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2018 af mathon

\small \small \textup{f og g har i (1,16 ) den f\ae lles tangent }\mathbf{y=24x-8}
\small \textup{hvoraf du har:}
                            \small \small g{\, }'(1)=f{\, }'(1)=24
\small \textup{og}
                            \small g(1)=f(1)


Skriv et svar til: anden del af opgave c - bestem b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.