Matematik

Differentiallignining

28. maj 2018 af Yoloswg - Niveau: A-niveau
Kan ikke løse den her
Har prøvet at integrer funktionen
Er det en løsning?
Vedhæftet fil: IMG_20180528_203717.jpg

Svar #1
28. maj 2018 af Yoloswg

Nvm havde ikke set, at der er kommet faceit

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2018 af SuneChr

Undersøg, om

f '(x) = 1/3(f (x) + x)
____________
Vink:
     y = f (x)                og
dy/dx = f '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2018 af mathon

                       \small f{\, }'(x)=\frac{1}{3}\cdot e^{\frac{x}{3}}-1

\small \textup{og}
                       \small \small y=e^{\frac{x}{3}}-x-3

                       \small y+x+3=e^{\frac{x}{3}}

                       \small \frac{y+x+3}{3}=\tfrac{1}{3}e^{\frac{x}{3}}

                       \small \frac{y+x+3-3}{3}=\tfrac{1}{3}e^{\frac{x}{3}}-1

                       \small \frac{x+y}{3}=\tfrac{1}{3}e^{\frac{x}{3}}-1

...
                       \small \small f{\, }'(x)=\frac{1}{3}\cdot e^{\frac{x}{3}}-1=\frac{x+y}{3}


Skriv et svar til: Differentiallignining

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.