Fysik

Eksamens spørgsmål 11

29. maj 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau

Hej jeg er gået i stå med et eksamensspørgsmål....

Håber der er nogle der har lyst til at hjælpe mig med at forstå opgaven i detaljer :-)

Tekst er lige så vigtigt for mig som beregninger, da jeg virkelig gerne vil forstå det hele!

Facit til opgaven er:

F_løft = 1178N (størrelsen), F_træk=943 N (størrelsen) og A=-21683    J =-21,7 kJ

Vedhæftet fil: spørgsmål 11.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2018 af peter lind

Løftekraften er m*g

Trækkraften er 0,8*m*g

Arbejdet er trækkraft*vej


Skriv et svar til: Eksamens spørgsmål 11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.