Matematik

Bestem levealder ud fra lineær funktion!!!!

30. maj 2018 af inneedofhelp123 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg ved godt, at det nok er en ret simpel opgave, men har helt glemt hvordan man gør :/ Har vedhæftet opgaven, og jeg har virkelig brug for hjælp til opgave 9b, og hvordan den skal løses i ti-nspire...

 (Funktionsforskriften jeg fandt frem til i opgave 9a er f(x):=0.32*x+46.)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Isoler x i
   0.32*x + 46 = 0.053*x + 76


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2018 af peter lind

løs ligningen f(x) =g(x)


Skriv et svar til: Bestem levealder ud fra lineær funktion!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.